Type de document : Original Article
Auteur
Université Shahid Beheshti
Résumé
Mots clés
Sujets principaux
Titre d’article [فارسی]
Auteur [فارسی]
متن حاضر بخش دوم از مجموعۀ دو مقاله ایست که بخش اول آن قبلا در شمارۀ بیست و نهم مجلۀ « قلم» به چاپ رسیده است. به دنبال طرحی که در قسمت اول این مجموعه مطرح شد و به بررسی تاثیر محصولات و خوراکهای شرقی به عادات غذایی روزمرۀ فرانسویها در قرون هفدهم و هجدهم میپرداخت، مقالۀ پیش رو با دنبال کردن همان طرح به بررسی این موضوع در قرن نوزدهم میلادی میپردازد. به همین منظور با مطالعۀ برخی عادات غذایی و کتب آشپزی برجستۀ قرن نوزدهم، قصد داریم به سوالات مطرح شده در ابتدای این تحقیق پاسخ دهیم : آشپزی و خوراکها شرقی، بخصوص ایرانی، در تغییر استاندارد خوراک فرانسوی در قرن نوزدهم چه میزان تاثیرگذار بوده است؟ برای توضیح بهتر تحقیق مان، در ضمیمه دستور پخت غذاهای ایرانی را اضافه میکنیم، که در سال 1872 میلادی، توسط دوبوآ (Dubois) مؤلف کتاب آشپزی همۀ کشورها نوشته شده است.
Mots clés [فارسی]