نوع مقاله : علمی پژوهشی

نویسنده

دانشگاه تهران

چکیده

این مقاله به بررسی ادبیات خوراک و غذا در کتاب معروف ماری ایند یای تحت عنوان سرآشپز̨ داستان زندگی یک آشپز بانو(2016) می پردازد. نخست تحلیلی از شخصیت اصلی را شاهدیم و نگاه این شخصیت به تفاوت بین آنچه نیاز تلقی میشود وآنچه توصیف گر تمایل به تجمل و تفنن است که پیر بوردیو در تحلیلهای جامعه شناسی خود به خوبی به آن اشاره میکند. سپس بررسی جملات طولانی و نفس گیر نویسنده ورابطه آن با عناصر تخیلی نویسنده کتاب مدنظر است و اینکه چگونه در نهایت قهرمان اصلی رمان که زنی است مبارز ومقاوم در برابر ناملایمات زندگی̨̨ پس از گذر از دوران سخت کودکی̨ ذغ̨ شکیبایی و فروتنی̨ پیام خودرا که میتوان از آن نزدیکی به طبیعت̨ احترام به محیط زیست و حفظ آن را برداشت کرد̨ به گوش شنونده میرساند.

کلیدواژه‌ها

موضوعات